Gå til innhold Gå til navigasjon

Følg oss på sosiale medier

Publisert:  Av: Steinar Ottesen

Hvilke kanaler benytter vi oss av? Alle svarene finner du her, og hashtag for Aurskog-Høland kommune er #ahkommune. 

Facebook

På Facebook legger vi ut mye interessant og relevant informasjon for innbyggerne. Dette kan være aktuelle artikler, viktig informasjon, store arrangementer i den romslige kommune, flotte bilder og mye annet. 

Følg oss på Facebook

Instagram 

På kommunes offisielle Instagram-konto legger vi bilder ut fra lokalsamfunnet. Vi legger kun ut disse bildene på Instagram, slik at man ikke får det samme på Facebook. Dette kan være av mennesker, idyllisk natur eller andre bilder vi synes er idylliske. I tillegg til at vi jevnlig publiserer bilder fotografert av personer som bruker #ahkommune. Vil du ha ditt bilde på kommunens Instagram er det bare å bruke denne hashtagen. Instagram er en app du må laste ned på din smarttelefon.

Følg oss: ahkommune

Snapchat 

Vi er en av de første kommunene på Snapchat og det er vi stolte av. På Snapchat har vi fokus på å nå ut til ungdom, fortelle hva som skjer bak kulissene i en vanlig norsk kommune og publisere spennende hendelser øyeblikkelig. Snapchat er en app du må laste ned på din smarttelefon.

Følg oss: ahkommune

LinkedIn

På LinkedIn legger vi ut ledige stillinger og omdømmebyggende artikler. Er du på utkikk etter en jobb i Aurskog-Høland kommune kan dette være stedet for deg.

Følg oss på LinkedIn

Twitter

På Twitter tweeter vi om viktige hendelser og alle artikler vil bli alltid publisert på Twitter noen timer før alt annet. Her får du siste nytt. Vi håper at Twitter kan bli en god toveis kommunikasjonskanal i årene som ligger for oss.

Følg oss på Twitter

Youtube

Er du glad i video? Ja, da må du følge oss på Youtube. Vi legger jevnlig ut videoer på vår egen kanal, men det er viktig å presisere at vi også legger ut video direkte på Facebook jevnlig. Følg oss på begge da vel?

Følg oss på Youtube