Gå til innhold Gå til navigasjon

Aurskog sykehjem

Publisert:  

Aurskog sykehjem ligger sentralt plassert i sentrum av Aurskog, ca 10 minutter med bil fra Bjørkelangen og ca 30 minutter med bil fra Lillestrøm.

Sykehjemmet ble renovert/pusset opp i 2009. Sykehjemmet har 58 plasser. Beboer rommene er lyse og trivelige med egne bad og WC. Alle rom, med unntak av to ektepar rom, er enkeltrom. Det er gode fellesareal ved sykehjemmet, og alle stuer har god standard. Vi har stort og hensiktsmessig fysioterapilokale.

Ved sykehjemmet arbeider sykepleiere, hjelpepleiere, omsorgsarbeidere, fysioterapeut, ergoterapeuter, vernepleier og assistenter. Det er tett samarbeid mellom de ulike fagområder og det bidrar til høy faglig kompetanse. Vi som arbeider her legger vekt på at det alltid skal være flere fagpersoner tilstede, for at du som bruker skal føle deg trygg. Vi legger stor vekt på kvalitet, kompetanse og utvikling.

Sykehjemmet har tilknyttet egen lege som er til stede to dager pr uke, og kan i tillegg nås via telefon.

Vi har inngått ulike samarbeidsavtaler med Akershus universitetssykehus. Det er blant annet inngått avtale om bistand i smittevernsarbeid. Via sykehjemsprogrammet har vi døgnet rundt anledning til å ringe Akutt mottaket ved Akershus universitetssykehus. Sykehjemmet deltar også i NOKLUS – Norsk kvalitetsforbedring av laboratorievirksomhet utenfor sykehus.

Vi vektlegger at det skal være ulike kultur og underholdningsaktiviteter ved sykehjemmet. Det er utarbeidet egen liste hvor det fremkommer hva som skjer. Sykehjemmet har egen Støtteforening som drives på frivillig basis av pårørende. De arrangerer fest hver tredje torsdag hver måned i tillegg til ulike andre arrangementer.

Det er frisør og fotpleier tilknyttet sykehjemmet.

I sykehjemslokalene er det sentralkjøkken og sentralvaskeri som leverer tjenester til alle sykehjemmene i kommunen.