Gå til innhold Gå til navigasjon

Bjørkelangen sykehjem

Publisert:  

Sykehjemmet ligger på Bjørkelangen, med kort avstand til butikker, banker og offentlige kontorer. Det tar kun 30 minutter med bil fra Bjørkelangen til Lillestrøm, og bussforbindelsen er god.

Glade ansatte ved Bjørkelangen sykehjem. Foto: Steinar Ottesen.

Bjørkelangen sykehjem ble åpnet i 2004 og var i full drift i 2005. Det er nytt, moderne og bygget etter dagens standard.

De somatiske avdelingene er delt opp i mindre fløyer hvor det er et stort kjøkken og stue med plass til ni beboere. Skjermet enhet for aldersdemente har samme inndeling, men med seks beboere i hver fløy. Hver fløy har en romslig terrasse med utgang fra stuen.

Alle rommene ved sykehjemmet er enerom med toalett og dusj.

Bemanning ved sykehjemmet er god, med godt kvalifiserte sykepleiere, hjelpeleiere, omsorgs arbeidere og helsefag arbeidere. Det legges vekt på et godt samarbeid mellom virksomhetene for å utnytte den samlende fagkompetanse best mulig. Vi har fokus på at det skal være flere fagpersoner tilstedet på hver vakt for å skape trygghet for deg som beboer. Vi legger stor vekt på kvalitet, kompetanse og videreutvikling.

Sykehjemmet har tilknyttet egen lege, som er tilstede 1-2 dager pr. uke.

Sykehjemmet har et eget godt utstyrt fysioterapi rom, hvor kommunens fysioterapeuter gir behandling til beboere og andre innbyggere med spesielle behov.

Frisør/fotpleier rommet ved sykehjemmet er betjent flere dager pr. uke.

Sykehjemmet har egen støtteforening, som drives av pårørende. De arrangerer fest første tirsdag i hver måned, i tillegg til ulike andre arrangementer.

Bjørkelangen medisinske senter med 4 fastleger har kontorer i tilknytning til sykehjemmet.

Aktivitetsplan Bjørkelangen sykehjem.

Aktivitetsplan skjermet enhet Bjørkelangen sykehjem.