Gå til innhold Gå til navigasjon

Småbarnstilbud 0-5 år

Publisert:  

Dette er et tilbud for barn i alderen 0-5 år.

Musikklek

Det tre måneder gamle spedbarnet reagerer spontant på musikk med bevegelser, lyder og ansiktsuttrykk. Musikk-barnehageundervisningen legger til rette for musikkutfoldelse som stimulerer og videreutvikler det lille barnet, for musisk og lekende samspill med barn i alderen 0-6 år.

I musikklek ønsker vi:

å gi gode musikkopplevelser som skaper musikkglede

å stimulerer til musikalsk skapende aktivitet, at barn får muligheten til uttrykke             seg med og gjennom musikk

å skape musikkinteresse og musikkforståelse

å utvikle grunnleggende musikkferdigheter som legger et godt grunnlag for videre musisering

Mandag kl. (ikke avklart enda) Bjørkelangen.

 

Babygrupper

(fra ca. 3–12 månder)
Musikklek i en trygg og vennlig atmosfære med faste sanger, ringdanser og regler gir en god assosiasjon.  Musikalsk hukommelse utvikles.  Babyen lærer å lytte til musikkstykker og får dermed øvelse i konsentrasjon. I en musikksamling får barnet en helhetlig sanselig stimulering. Mor eller far deltar aktivt i timen. Det legges opp til en musikalsk dialog mellom barnet og voksen.

Mandager kl.12.00 på helsestasjonen på Rådhuset.

 

Foreldre- barn dans 2-4 år

Her vil barnet få et trygt møte med dansen sammen med en voksen. Vi jobber med romfølelse, kroppsbevissthet, koordinasjon og rytmeforståelse til kjente barnesanger. De voksne deltar på lik linje med barna.

Onsdag kl 17.30-18.10 på Bjørkelangen skole.

 

Danselek 4-5 år

Dette er en introduksjon til dans for 4-5 åringer. Dette er en lekbetont time hvor vi trener motoriske ferdigheter sammen med opplevelse av bevegelse.

Tirsdag kl 17.30 -18.10 på Bjørkelangen skole

Onsdag kl 17.30 -18.10 på Aursmoen skole

 

Anbefalt antrekk:

Treningsbukse, t-skjorte/ballettdrakt, sko/sklisokker.