Gå til innhold Gå til navigasjon

Ansatte

Publisert:  

Kulturskolen har lærere med mange års høgskoleutdanning innen sine fagfelt, noe som innebærer at de kan undervise elever på alle nivå. Vi ønsker å inspirere og motivere barn og unge slik at de får et godt møte med ønsket kunstfag.

Administrasjon

Epost: kulturskolen@ahk.no.

Telefon: 67 20 54 23

Kontortid mandag- torsdag 11.45-15.30

Besøksadressee: Bjørkelangen skole, Hølandsveien, 1940 Bjørkelangen.

Aud Halvorsrud

Sekretær

Aud Halvorsrud

Elevansvar; Innmelding, utmelding, Speedadmin og fakturering.

Aud er utdannet adjunkt med spesial og sosialpedagogikk. Hun har også gått to år på kulturlinjen ved Høgskolen i Finnmark. Hun har jobbet som kulturkonsulent og kontormedarbeider i Sør-Veranger kommune, med ansvar for utstillinger, teater, konserter, forestillinger og vennskapsutveksling med Pechenga Rajon kultur og foreningsliv. Aud har jobbet i Aurskog- Høland kommune i 20 år.

 

 

Gabriele Valentien 

Ansvarlig for : Skoleprosjekt, UKM og DKS

epost: gabriele.valentien@ahk.no 

Gabi har sin utdannelse som kunst-og håndtverkslærer med påbygg musikk og Kultur og ledelse som påbygg fra Høyskolen i Bø. Siden 1991 har hun jobbet i kommunen med hovedtyngde på Bråte skole. Gjennom hele 90-tallet var hun tilknyttet Kulturskolen først som fløytelærer, deretter som kunstlærer. I 2005 reduserte hun sin stillingved skolen og overtok koordineringen for Den Kulturelle skolesekken og Ungdommens kulturmønstring. Siden 2014 har hun vært ansvarlig for kulturskolens skoleprosjekter som gjennomføres på 2.-4.trinn; klasseorkester/klassekorps/dans og deltar selv som fløyteinstruktør. Gabi tar også i mot fløyteelever. 

 

 

Kulturskolerektor

Stine Magnussen

Mob 48 15 41 10           epost: stine.magnussen@ahk.no

Stine er utdannet innen dans og kunstformidling ved den Norske balletthøyskole, prosjektledelse ved Emergence school of leadership og master i kulturledelse ved UiA. Hun og har jobbet som freelance danser, pedagog og produsent i mange år. De siste årene har hun drevet sin egen ballettskole, jobbet som leder i treningsbransjen og som høyskolelærer ved linjen for prosjektledelse kunst og kreativ næring ved NISS og Westerdals Oslo ACT.

 

Faglærere

Dans

Karianne Moe Tørum

epost: karianne.moe.tørum@ahk.no

Karianne er utdannet ved Laban Centre of Movement and Dance, i London (Diploma in Dance Theatre). Hun har arbeidet med dans siden 2001 og undervist ved en rekke ballettskoler, kulturskoler og ved danselinjen på vgs. Hun har jobbet som freelance danser, regi, produsent og koreograf i forskjellige produksjoner både i Norge, England og Irland. Karianne er opptatt av kreativiteten som finnes i barn og ungdom, og at de skal få utvikle denne gjennom bevegelse og dans! Hun har hatt ansvaret for dans i den kulturelle skolesekken i kommunen de siste årene. Karianne driver også Tørum og Hasselberg Danseteater og er i tillegg utdannet fotograf, fra Griffith College Dublin.

 

 

Katrine Haarberg Holager

epost: katrinehaarberg@gmail.com

Katrine har bachelor i dansepedagogikk fra kunsthøyskolen i Oslo. Hun har 14 års erfaring i å undervise barn og ungdom i dans. Hun har jobbet i private ballettskoler, barnehager, grunnskolen, kulturskolen og som pedagog og kontaktlærer for danselinjen ved Musikk, dans og drama på Rud vgs.

 

 

Sandra Solvi

epost:sandra.solvi@ahk.no

Sandra har tatt sin pedagogiske utdannelse på Norges Dansehøyskole, med fordypning i jazzdanns. Hun har også studert idrett og fordypet seg i hip hop ved flow Dance academy. Sandra har undervist dans i mange år, både i Sogn og i Oslo. Hun har også hatt diverse danseoppdrag i løpet av de siste årene.

 

 

Drama

Kristin Torp Hansen

epost: kristin.torp.hansen@ahk.no

Kristin har utdannelse innen teater og regi  fra Skandinaviske teaterskole i København. Hun er også utdannet innen kunst og håndtverk og ppu.

 

Musikk

Koordinator

Camilla Aasnes Engås (Messing)

epost: camilla.aasnes.engas@ahk.no

Ansvar for ekserne prosjekter og rombooking til undervisning.

Camilla er utdannet Faglærer i Euphonium ved Høgskolen i Tromsø (bachelor), med et års fordypning i direksjon og utøving. Hun har lært litt om hvordan man jobber med musikk rundt i verden gjennom et års utveksling i USA på videregående og som musikklærer i Sør-Afrika gjennom Norges Musikkorps Forbunds utvekslingsprosjekt Bands Crossing Borders (Pulse-Stronger Together). I 2008-2010 jobbet hun som grovmessingpedagog i Molde Kulturskole og med ensemble og hovedinstrumentundervisning på trombone, euphonium (stor baryton), tuba på Musikk Dans Drama på Molde Videregående skole. Av praktisk erfaring har hun vært messinginstruktør/pedagog på alle messinginstrumenter unntatt walthorn, og dirigert korps helt siden hun selv gikk i Aurskog Skolekorps. Hun har også jobbet som musikklærer både på barne- og ungdomsskole. I tillegg har hun spilt mye i korps og ensemble med blant annet elitekorpsene i Molde Brassband og Oslofjord brass.

 

Richard Morgan (Piano og kirkeorgel)

epost:richard.morgan@ahk.no

Hans musikalske karriere begynte med Stephen Dodsworth på Pocklington Parish kirke. Han studerte ved Royal Manchester College of Music og Trinity College of Music i London. Senere studerte han med Robert Munn i flere år. Han har deltatt i mesterklasser med navn som David Sanger, Susan Landale, Daniel Roth og Almut Rossler. Han underviste i musikk i London og var organist i flere kirker, inkludert St. Johns, Hyde Park Crescent. I 1987 flyttet han til Norge, hvor han har vært aktiv som kirkeorganist, utøvende musiker, musikklærer, dirigent og akkompagnatør. Han har også jobbet som sensor og bidratt med artikler til Choir & Organ. Richard fikk  "kulturprisen " for anerkjennelse av sitt arbeid i kommunen i 2001.

 

Wiktor Wojciech Starzak (Treblås)

epost: wictor.starzak@ahk.no

Wiktor tok sin utdannelse som profesjonell musiker i Polen. Han har jobbet både som utøvende klarinett/saksofonist og lærer. Han har 5. plass i Polsk Nasjonal klarinettkonkuranse og har spilte med flere kjente orkestrer i Polen, blant annet "Central Ensemble av Polsk Hær” i Warszawa  og ”Big Warsaw Band” jazzband i Warszawa. Han fikk individuell premie som solist på Internasjonal Storbandfestival i Zielona Gora – Polen. Wiktor har spilt mange konserter både i Polen og i utlandet som solist og orkesterspiller, blant annet i ”Royal Albert Hall”  London. I Norge har han spilt sammen med sirkusorkesteret i ”Cirkus Merano”. Han har jobbet i kulturskolen i Aurskog-Høland siden 2013, som klarinett- og saksofonlærer. For tiden spiller han i ”SAS Janitsjarorkester” og tar oppdrag som solist både på klarinett og saksofon.

 

Catalina Proteasa (Fagott)

Catalina er utdannet fagottist fra Barrat'Due's musikkinstitutt i Oslo. I tillegg er hun utdannet adjunkt.

 

Eli Sandtrøen (Vokal)

epost: eli.sandtroen@ahk.no

Eli er utdannet sangpedagog ved Barratt Due.

 

Denis Vostrikov (Messing)

epost: denis.vostrikov@ahk.no

Denis tok sin høyskoleutdannelse i Rimskij-Korsakov Statlige Musikkonservatoriet i St. Petersburg fra. Her hadde han tuba som hovedinstrument. Fra 1991 begynte han å jobbe som tubaist. Denis var ansatt i St. Petersburgs Teater av Operette fra våren 1991 til høst 1993, og deretter i St. Petersburgs TV og radio symfoniorkester fra 1993 til 1995. Samtidig spilte også han i “ Neva-brass” Kvintett. Han  jobbet mest med brass kvintetten, spilte konserter i Russland og Tyskland  og var med i prosjektet “Balagan” som gjestespilte i Europa. Fra april 2000 har Denis jobbet i Norge som korpsdirigent og musikklærer i kulturskolen i Hemne og Indre Nordmøre. Fra August 2010 startet han i Aurskog-Høland kulturskole.

 

 

Øivind Wang Tollefsen (Gitar og elbass)

epost:oivind.wang.tollefsen@ahk.no

Øivind startet å undervise gitar på "Huset" i Skien kommune i 1990 og har siden det hatt den store glede og ære å være jordmor når utallige gitarister har spilt sitt første gitarriff. Øivind har en master i musikkvitenskap fra UiO. Han fordypet seg i hvordan den menneskelige sansning og kognisjon fungerer i musikalsk lytting og samspill.
Øivind har jobbet som gitarist på forskjellige produksjoner hos Rikskonsertene og Du Store Verden (DSV) i Norge og hos Serviço Social do Comércio (SESC) i Brasil. 
Foruten å spille jazz og rock har han utøvet i forskjellige sjangere og stilarter fra Vest-Afrika og Sør-Amerika.

 

Torgeir Fausken Arnesen (Slagverk)

epost: torgeir.fausken.arnesen@ahk.no

Torgeir har vokst opp i Stranden skolekorps hvor han spilte til han var 17 år. Etter dette gikk han over til å dirigere korpset mens han tok direksjonstimer. Han har en Bachelor i "Orchestral Percussion and Timpani" fra Royal Nothern College of Music i Manchester, med fordypning i pedagogikk. Etter college var han vernepliktig musiker i Kongelige Norske Marines Musikkops i Horten i et år. Torgeir har arbeidet mye med kammermusikk på profesjonellt nivå, turnert Europa rundt med slagverksduoen Du-Ality Percussion Duo, og har vunnet diverse priser. Han har også gjort det bra i konkurranser på Europanivå, blant annet "Royal Overseas League" og "Torneo Internazionale de Musica" Han har vært mye engasjert i samtidsmusikkmiljøet og premiert over 50 verker for slagverk og andre ensembler.

 

Jonatan Lilja (Fiolin) Permisjon Høst 2017

epost: jonatan.lilja@ahk.no

Jonatan er utdannet fiolinist og pedagog ved NTNU institutt for musikk. Han har også bakgrunn innen ledelse og kulturpolitikk fra UiO og NMH. Etter noen år som frilanser er det nå undervisning som opptar mesteparten av tiden. Undervisning tilbys på fiolin men også gjerne på bratsj.

 

 

Galina Panayotova (Fiolin)

Galina har fullført bachelorgrad i National Musikkakademi i Sofia, Bulgaria. Der deltok hun i mange konserter og prosjekter for unge musikkere. Hun har også jobbet i New Symphony orchestra og Orpheus chamber orchestra. I 2012 tok hun sin mastergrad i utøvende fiolin og pedagogikk i Akademie for musikk, dans og kunst i Plovdiv, Bulgaria. Siden 2013 har hun jobbet i norge med undervisning av barn og voksne. 

 

Teresa Bernabe Martin (Cello)

 

 

Anne Jordhus-Lier (Fløyte)

Anne er utdannet musikkpedagog og fløytist fra Norges musikkhøgskole og Universitetet i Oslo. Hun har jobbet som fløytelærer i kulturskoler, musikklærer i grunnskolen og som korpsdirigent. Hun har også jobbet med musikkundervisning i Sør-Afrika. I tillegg til dette holder hun nå på med en doktorgrad i musikkpedagogikk ved Norges musikkhøgskole. Hun er opptatt av at kvalitet, innsats, engasjement og opplevelser skal gå hånd i hånd. Hun vil skape et godt fløytemiljø i gruppa, der elevene kan utvikle seg ut fra sine egne forutsetninger gjennom individuell opplæring og samspill.

 

 

Natalia Samborska (Klarinett og saksofon)

Natalia har fullført masterstudie på Musikkakademi i Wroclaw, Polen og på Conservatoire i Paris. Hun er utdannet klarinettist og har studert dirigentur og saksofon i mange år. Hun har erfaring innen konsertvirksomhet som frilansmusiker, musikkpedagog og dirigent. Natalia legger vekt på naturlig utvikling i alle delene i læringsprosessen. Hun prøver alltid å gjøre det morsomt for barna når de skal lære å spille, for å vekke musikkinteressen deres.

 

Kunst

 

Susanne M Røiste

Susanne har en master i fagdidaktikk, kunst og design ved Høyskolen i Oslo og Akershus. Hun er også utdannet faglærer i formgiving, kunst og håndverk. I tillegg har hun ett år på kunst og håndverk fra folkehøgskole, og et år på søm og design ved Folkeuniversitetet i Oslo å se tilbake på. Det er særlig innenfor søm og tekstil hun har sin faglige tyngde med tanke på erfaring med ulike materialer og arbeidsmåter, men gjennom utdanningen har hun også fått god kjennskap til andre fagområder som tegning, grafikk og keramikk. Susanne er opptatt av å tilrettelegge for skapende arbeid som kan vekke nysgjerrighet, utfordre tenkemåter og gi elevene mulighet til å synliggjøre uttrykk og tanker gjennom kreative prosesser. Etter årene på studiebenken er hun ivrig og spent på å bli en del av lærerstaben som jobber med formidling av kunst og kultur for barn og unge.

 

 

Komlan Samuel Olou

 

 

 

 

 

 

 

.