Gå til innhold Gå til navigasjon

Følg kommunestyret live

Publisert:  Av: Kari Aasberg Bradley

Mandag er det duket for kommunestyremøte. Er det noen saker du er nysgjerrig på? Kommunestyremøtene sendes direkte på Kommyne-TV, så du kan følge kommunestyremøtet fra sofakroken. Sjekk ut sakslisten, og se hele møtet sak for sak live!

Kommunestyremøtet går av stabelen mandag 14. mai klokken 18.00, i kommunestyresalen på rådhuset. Aurskog-Høland kommune har et levende demokrati, og kommunestyremøtene direkteoverføres via KommuneTV.

Årsrapport og heliumballonger

I kommunestyret 19. mars i år gikk politikerne inn for at det ikke lenger skal selges heliumballonger i kommunen. Se saken på Kommune-TV her.

Rådmannen anbefaler at kommunen i første omgang fraråder publikum å kjøpe heliumballonger, og at det sendes en anmodning til nasjonale myndigheter om å vurdere forbud mot salg av heliumballonger. Kommunen må se nærmere på om det er lov å ta dette inn i politivedtektene, eller om ballongforbudet må tas inn i reglement for leie og bruk av kommunale eiendommer. Les hele saken her.

I tillegg behandles blant annet årsrapport for kommunen for året som gikk. Årsrapporten er rådmannens presentasjon av kommunens resultater og regnskap. Den forteller hva kommunen har jobbet med og levert i året som gikk, og sier også noe om utfordringer i årene som kommer. Den finner du her.

På sakslisten står også  evaluering av pilotprosjektet Inn på tunet, disponering av regskapsoverskudd for 2017, og rus- og alkoholmelding for 2017.

Følg møtet live

Møtet starter klokken 18.00.

Det er også et arkiv for tidligere møter.