Gå til innhold Gå til navigasjon

Frivilligsentralen våren 2019

Publisert:  Av: Kari Aasberg Bradley

Frivilligsentralen kan lokke med alt fra konsertpianister, quiz, Einar Lunde og teaterturer i månedene som kommer. Her er vårens program!

– Jeg tenker Thor Gottas på Bjørkelangen, Lois Jacoby på Aurskog, Tore Halvorsen på Løken og Underholdningsvogna på Hemnes blir noen av høydepunktene denne våren, sier daglig leder Ragnar Heide i Aurskog-Høland frivilligsentral.

Det blir varierte programmer på alle eldresentrene i kommunen, med blant annet quiz, gitar og sang med Tore Halvorsen, det blir besøk fra lensmannskontoret, tur til botanisk hage, brannsikkerhet, sittedans, og moteshow. Her er det noe for enhver smak! Ta en titt på programmet du også.

Her finner du en oversikt over eldresentrene i vår kommune.

Bli med på tur!

Tirsdag 9. april arrangerer frivilligsentralen en tur til Årnes for å se teaterforestillingen «Jubalong med noko attåt». Dette er en jubileumsforestilling med sang, musikk og masse humor.

Det blir felles buss fra seniorsentrene. Etter forestillingen stopper vi i Lørenfallet. Her blir det middag i Bjørkesalen. Egen påmelding ved alle våre sentere.         

Aurskog Eldresenter

Åpent hver fredag fra kl 10.00 til 13.00 på Aur Prestegård. Gratis inngang. Salg av kaffe, vafler og rundstykker.

Bjørkelangen Seniorsenter

Åpent hver onsdag fra kl 11.00 til 14.00 i LHL sine lokaler. Gratis inngang. Salg av kaffe, vafler og rundstykker.

Hemnes Trivselssenter

Åpent hver tirsdag fra kl 10.00 til 14.00 på Søndre Høland Idretts- og ungdomslags klubbhus på Bråtevangen. Inngang kr 50 inklusive servering.

Hølandstreffen

Åpent hver mandag fra kl 10.00 til 14.00 i lokalene til Høland Idrettslag tilknyttet Hølandshallen på Løken. Gratis inngang. Salg av kaffe, vafler og rundstykker.