Gå til innhold Gå til navigasjon

Godt fornøyd med den midlertidige skolen

Publisert:  Av: Jens Kristian Waaler og Steinar Ottesen

Skolestarten er godt i gang og de aller fleste er fornøyd med den midlertidige skolen.

Mange er positive

Paviljongene ble ferdige i sommer og det har vært en fin skolestart for elevene ved Bjørkelangen skole. Den midlertidige skolen er satt opp etter en standard som heter TEK 10, og er i henhold til universell utforming. Kvaliteten på inneklima har steget betraktelig i den midlertidige skolen i forhold den gamle barneskolen.

Rektor ved Bjørkelangen skole Anne-Gry Enger er enig og føler at mange er positive. 

- Elever og foreldre er positive og alle mener at vi har fått en betydelig standardheving. De ansatte er også godt fornøyde, men vi merker at vi har færre rom til andre aktiviteter enn klasseroms-arbeid. Men vi gjør det beste ut av det, sa Anne-Gry Enger til www.ahk.no.

Foto: Steinar Ottesen

Arbeidsforholdene er gode

Mange venter i spenning på at den nye skolen skal være ferdig, men det er gode forholdene for både lærere og elever, og det er gledelig. Undervisningsrommene er lyse og trivelige, her vil det ligge til rette undervisning av meget god kvalitet, og et høyt læringsutbytte.

- Jeg er fornøyd med tanke på at dette er en midlertidig skole i påvente av at den nye skolen. Bra med god luft i klasserom, fine arbeidsrom til lærerne, nymalt og pent. Også fornøyd med at SFO har egne lokaler. Elevene virker også storfornøyde, sa Enger videre til www.ahk.no

Foto: Steinar Ottesen

Foto: Steinar Ottesen.