Gå til innhold Gå til navigasjon

Program for KulturArena

Publisert:  Av: Alette Eldøy

21. september har vi offisiell åpning av Bjørkelangen skole med fritidsklubb, kulturskole og kultursal. Da er det fullt program hele helgen, og kulturscenen fylles av lokale aktører.

Innvielsen av kultursalen og Stuttreist og Himlaga er lagt til samme helg. Den offisielle åpningen av kultursalen på Bjørkelangen skole starter fredag kveld klokka 19. Da skal Martin Halla, Lene Anett Killingmo, Ann-Margeret Ånestad, Petter Simonsen, Nils Einar Vinjor, Edvard Braathen Nes, Stine Finholt, The Loch Ness Mouse, Åkerland og Bjørkelangen Teaterlag stå for underholdningen.

Lørdag 22. september starter barne- og ungdomskoret Chili med konsert i kultursalen. Så overtar RSS Brass scena, før det blir omvisning på skolen. Bygdetruppen Teater spiller "inni anna". Aurskog veterankorps har så konsert sammen med skolekorpset. Dagen avsluttes med konsert med The Soul Orchestra. Søndagen er det konsert med Prosjektstorband AHK 2018, kapellmester er Lene Anett Killingmo.

Veteranbuss til kultursalen

Det er lagt opp til at man kan få med seg både arrangementene i kultursalen og det som skjer på Stuttreist og Himlaga. Hølandsrutenes Veteranklubb kjører interesserte frem og tilbake fra gågata til arrangementene i kultursalen.

Her kan du se programmet for åpningshelgen og høstens program i kultursalen!