Gå til innhold Gå til navigasjon

TV-aksjonen: – Årets viktigste dugnad

Publisert:  Av: Kari Aasberg Bradley

TV-aksjonen 2018 går til Kirkens Bymisjon og deres arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn. Nå er det kun to uker igjen til innsamlingen, og vi trenger flere bøssebørere! Blir du med på laget?

– TV-aksjonen er årets viktigste dugnad. Folk er veldig flinke til å slutte opp om dette i Aurskog-Høland, sier ordfører Roger Evjen.

TV-aksjonen 2018 går til Kirkens Bymisjon og deres arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn.

– Stolt

– Jeg er stolt over engasjementet vi har rundt aksjonen her i kommunen, og det var spesielt morsomt at vi ble beste kommune i Akershus i fjor, sier Evjen.

TV-aksjonen har vært gjennomført hver eneste høst siden 1974, og er blitt en institusjon og en tradisjon i Norge. 100.000 frivillige bøssebærere besøker landets 2,3 millioner husstander på selve aksjonsdagen, noe som også gjør TV-aksjonen til verdens største dugnad. Vi trenger deg søndag 21.oktober!

Norge er et samfunn der forskjellene øker. Forskjeller som avgjør om du er innenfor, eller utenfor. Det er mange måter å være utenfor på. Kirkens Bymisjon møter daglig mennesker som lever på utsiden. Noen mangler en seng å sove i, andre står utenfor arbeidslivet, familielivet eller sosiale felleskap. Et liv utenfor kan starte allerede som barn. Ett av ti barn i Norge vokser opp i fattigdom.

Neste uke har skolene i kommunen vår aksjonsdag hvor de samler inn penger til TV-aksjonen. Les om arbeidet elevene i kommunen vår gjør for TV-aksjonen.

Bli med på laget!

Årets TV-aksjon er en aksjon både for enkeltmennesker, og for det samfunnet vi ønsker å være. Sammen skal vi gå for at alle skal ha noen å gå til. Blir du med på laget? Du kan melde deg som bøssebærer på www.blimed.no