Gå til innhold Gå til navigasjon

UKM 2019

Publisert:  Av: Kari Aasberg Bradley

Det er snart klart for Aurskog-Hølands største mønstring av unge talenter. Ungdommer mellom 10 og 20 år inviteres til å delta. Kjenner du noen som burde være med? Påmelding her!

Det er snart klart for Aurskog-Hølands største mønstring av unge talenter. Ungdommer mellom 10 og 20 år inviteres til å delta. Kjenner du noen som burde være med? Meld deg på her!

Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

Du kan vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

Vis frem noe av det beste du liker å gjøre, og finn andre som liker det samme. Du finner mest sannsynlig noen med like stort engasjement som deg selv. Alle er et lag, og mange får gode venner.

I UKM er det plass til alle. Vi har et proft og trygt opplegg på alle nivåer, og du vil få god oppfølging av dyktige folk hele veien.

Møtes i kultursalen

Aurskog-Høland og Fet kommune arrangerer årets UKM i kultursalen på Bjørkelangen!

Ungdommer mellom 10 og 20 år inviteres til å delta på både kunst- og scenemønstring.

Alle uttrykk er velkomne

Vi ønsker alle uttrykk velkommen: musikk, dans, drama, skrivekunst, standup, sjonglering, tegning, maling, foto, skulpturer med mer!

Påmelding innen søndag 3. mars.

Lørdag 16. mars

Aurskog-Hølands største mønstring av unge talenter skal foregå lørdag 17. mars.

Aurskog-Høland sin kunstmønstring åpner kl. 12.00 i lokalene til Kulturskolen på Bjørkelangen skole.

Felles scenemønstring starter kl. 13.00 i kultursalen.