PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Bli med på folkehelseuka

Fra 8. til 16. september arrangeres Folkehelseuka for første gang i kommunen. Da blir det mange spennende aktiviteter du kan være med på. Les mer om dem her:

Folkehelseuka er en markering av det gode arbeidet og en synliggjøring av engasjement og tilbud som eksisterer i kommunen og i lokalmiljøene. Folkehelse handler om å skape lokalsamfunn som er gode å leve i for alle, og det er det mange som bidrar til i år kommune.  

Det er mange aktører som bidrar med ulike aktiviteter i løpet av folkehelseuka, og det meste er helt gratis.

Programmet finner du digitalt på kommunens hjemmeside her;

program-folkehelseuka-2023.pdf (ahk.no) 

eller du kan hente en fysisk brosjyre på rådhuset eller Frivilligsentralen i Bjørkelangen.  

Noe av det dere finner i programmet er felles gåturer, dra på spennende foredrag, gaming-kvelder, fysisk aktivitet, sjekke ut tilbudet til treningssentrene Form eller Aura, sjekke ut gruppetilbudet til kulturskolen, og kostholdskurs.  

Uken Startes med Aurskog-Høland mesterskap i golf den 8. september, og avsluttes med arrangementet Stuttreist og Himlaga den 16. september. Det blir ekstra mange aktiviteter den 16. september i stasjonsparken på Bjørkelangen. I tillegg skal ordføreren komme for å dele ut kommunens første folkehelsepris, i tillegg til kulturprisen og kulturstipendet denne dagen.    

– Vi ønsker å gjøre Folkehelseuka til en årlig tradisjon i Aurskog-Høland, og håper det er mange som deltar på de ulike aktivitetene og arrangementene i løpet av denne uken, sier folkehelsekoordinator Anne Mette Brustuen.

 Folkehelseuka arrangeres i et samarbeid mellom kommunen, Aurskog-Høland utvikling, idrettsrådet, kulturrådet og Mangenfjellet turlag.   '

Velkommen til en aktiv og morsom uke, sammen med oss!

Sist endret: 04.09.2023