PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Ny bibliotekapp: Lån e-bøker på engelsk

Du trenger ikke å gå på biblioteket for å låne bøker. Med bibliotekets nye e-bok-app kan du enkelt låne, lese e-bøker og høre e-lydbøker, også på engelsk.

– Dette er et kjempefint tilbud til deg som liker å lese på engelsk eller vil friske opp engelsken din. Ikke minst er det et godt supplement til utvalget i e-bokløsningen vår for norske bøker, BookBites, spesielt når det gjelder lydbøker, sier biblioteksjef Marianne Mørch Grahn i Aurskog-Høland kommune.

Appen er enkel å bruke, og har bøker for alle aldersgrupper.

Det er enkelt å se hva som er tilgjengelig for utlån. Libby har bøker for både barn, ungdom og voksne. Vi er glade for at vi i samarbeid med Viken fylkesbibliotek kan tilby denne muligheten til våre lånere, sier Mørch Grahn.

Bøker fra New Yorks bestselgerliste

Den nye appen vil gi alle som bor eller oppholder seg i Viken tilgang til engelske e-bøker og e-lydbøker via biblioteket. For norske e-bøker og lydbøker kan du bruke appen BookBites. Den finner du her. 

Som låner i Aurskog-Høland bibliotek vil du kunne lese og lytte til engelskspråklig litteratur innenfor et bredt spekter av sjangrer, med vekt på siste års utgivelser. Allerede nå kan du låne titler fra New York Times' bestselgerliste, samt den siste Hunger Games-boka til Suzanne Collins.

Bli bedre kjent med Libby her. 

Slik får du tilgang

  • Last ned appen Libby til smarttelefon eller nettbrett fra Google Play eller App Store, eller gå inn via PC på denne nettadressen. 
  • Søk etter Aurskog-Høland bibliotek/Viken fylkesbibliotek.
  • Logg på med lånernummer. Trenger du lånekort kan du registrere deg via nett og deretter koble deg opp mot biblioteket. https://www.ahk.no/bibliotek/

Mer informasjon om biblioteket i Aurskog-Høland finner du her

Vil du ha tips om nye bøker og bokrelaterte arrangementer? Følg Aurskog-Høland bibliotek på Instagram. 

Forfatter: Kari Aasberg Bradley

Sist endret: 24.11.2020